In ieder hoofd zit een ander hoofd

In ieder hoofd zit een ander hoofd is een bijzonder boek in een beperkte, éénmalige oplage. Een dertigtal recente schilderijen van Leo Schatz vormt de basis. Dichters Jos van Hest en Machtelt van Thiel lieten zich erdoor inspireren. Grafisch vormgever Frans Lieshout maakte op zijn beurt van deze twee componenten een spannend, nieuw geheel. Een Gesamtkunstwerk, drie kunstvormen in één boek, dat telkens opnieuw doet verwonderen.

Collectors item
Het eindresultaat overstijgt het traditioneel kunstboek. Elke pagina intrigeert en nodigt uit tot nauwlettend kijken en op onderzoek uitgaan. Dat maakt dit boek tot een collectors item voor kunstliefhebbers. En tot een prachtig cadeau voor iedereen die zich graag wil laten verwonderen.

Naar het bestelformulier

In aanloop naar de 95!
Leo Schatz is een bijzonder en gerenommeerd schilder. Zijn veelgeroemde kleuren zijn van een betoverende pracht. En al bereikt hij in maart 2013 de leeftijd van 95, hij schildert nog altijd met een grote passie. Elke dag klimt hij de trappen op naar zijn atelier en hij blijft zich vernieuwen. Hij is een angry young man op leeftijd.

  • Auteurs: Leo Schatz, Jos van Hest, Machtelt van Thiel, Frans Lieshout
  • Publicatie: Stichting Leo Schatz en Stichting GrotesQue
  • 132 pagina's, formaat 29 x 30 cm, gebonden in een linnen kaft met stofomslag,
  • eenmalige uitgave, oplage 1001
  • ISBN 978-90-815719-0-6
  • Prijs € 75,-

© 2012 Leo Schatz. Voor vragen of opmerkingen over dit boek kunt u mailen naar stichtingleoschatz@grotesque.nl.